Klubbinfo maj 2018

2018-05-07 21:17
  • Uppdaterad: 2018-06-12 23:17

Nedan följer en översikt över föreningens aktiviteter närmaste tiden.

Mer information om varje aktivitet finns/kommer att läggas upp på hemsidan rudalensif.se

Träning

Träningen 21/5 är inställd, då vi inte har tillgång till hallen på Annandag Pingst.

Träningen fortsätter som vanligt fram till v 24 (sista tillfället är torsdag 14/6)

Träningsläger & Klubbresor

8-13 och/el 15-20 juli        Halmstad Summercamp 2018, anmälan senast 20 juni

24-28 juli                           Motala Summercamp 2018, anmälan senast 30 maj

24-26 augusti                   Träningsläger (Varberg), anmälan senast 15 juni
                                         - häng med till ett somrigt Varberg i augusti för pingisträning,
                                         trevligt häng och salta bad, även syskon och föräldrar är välkomna!

Inbjudningar och mer info finns nu på hemsidan under Träningsläger & klubbresor

Klubbmästerskap

Klubbmästerskap spelas under nedanstående fyra träningar under maj månad.

OBS! att datum/spelschema ändrats mot tidigare annonserat p g a att vi inte har tillgång till hallen på Annandag Pingst.

• Må 14/5
  • To 17/5
  • To 24/5
  • Må 28/5

Info om klasser och anmälan återfinns på hemsidan under Tävling/Egna arrangemang/Klubbmästerskap 2018

Vi välkomnar särskilt föräldrar att delta i klasserna generationsdubbel och föräldrasingel som spelas 28/5!

Klubbkommunikation

Rudalens IF testar att använda Facebook! Syftet är att dokumentera aktiviteter och att snabbare kunna ge uppdateringar från tävlingar etc. Gå gärna in och gilla och följ sidan på Facebook: facebook.com/Rudalens-IF-1418784941559939/

Du kan även se Facebook-flödet via hemsidan (även om du inte själv har ett Facebook-konto).

För övrigt använder föreningen hemsidan som den främsta kanalen för information till medlemmarna. För att på ett enkelt sätt kunna hålla koll på vad som händer på hemsidan rekommenderar styrelsen medlemmarna att:

1. Prenumerera på nyheter på hemsidan. Då kommer det ett mail med en länk så snart när en nyhet läggs till.
  2. Importerar kalendern till mobiltelefonen. Då kan man lätt hålla koll på träningstider, seriespel, tävlingar etc.

LATHUND för prenumeration på Nyheter och Kalender i mobilen

Soliga hälsningar