Nyheter från SF

Svenska herrarna föll ikväll (25 april) mot Japan med 1-3 i det sista genrepet inför VM på hemmaplan i Halmstad som startar om fyra dagar.

Dagens (25/4) landskamp mellan Sverige-Japan som spelas i Sparbankshallen i Varberg med start klockan 18.30 webbsänds via PingisPlay.

Spårets Martin Friis höll sig kvar på USM-guldspåret från 2017. Och det var inte bara han som gjorde det. Även Linnés Rebecca Tveit Muskantor lyckades. I fjol i F14, nu i F15.

Först spelade de till sig USM-guldet i dubbel i pojkar 13, sedan möttes de i finalen i singel. Kanske var Pingisiadvinnaren Dennis Larsson favorit, men Alve Sjövold vann, 4–3.

Mats Årjes är ordförande i skidförbundet och vd för skidanläggningsföretaget Skistar. Han valdes med röstsiffrorna 23-19. Den andra kandidaten var SOK:s vice ordförande Per Palmström.

Väl mött till tre dagars intensivt spel bland unga talanger i Eskilstuna. 20-22 april avgörs Ungdoms-SM tillsammans med Para U- och JSM. Men 15-åringarna är inte först ut.

Föreningar - se hit! Vill ni verka för konkreta tillgänglighetsanpassningar av era lokaler? Vill ni ge fler möjlighet till fysisk akivitet?

Partikampen avgjord

(2018-04-18 10:23)
Med mindre än två veckor kvar till Bordtennis-VM i Halmstad mätte Sveriges riksdagspartier under tisdagskvällen (17 april) krafterna vid pingisbordet i Partikampen.

Information om GDPR

(2018-04-17 16:20)
Den 25 maj träder EU:s nya dataskyddsförordning GDPR i kraft. För idrottsrörelsen innebär detta en mängd åtaganden för att nå målet om en enhetlig behandling av personuppgifter.

Matilda Ekholm/Georgina Pota gick till sin första final i årets fjärde försök på världstouren. Men slutsegern får vänta. I Croatia Open i Zagreb vann Hashimoto/Sato med 3–1.

Matilda fick ge sig för Georgina Pota. Svenskettans 3–2-ledning resulterade i 3–4 efter 11–13, 11–13. Matildas kompensation för det: avancemang till dubbelfinalen – med Pota.

Fredagen den 13:e blir en intressant dag i Zagreb för Matilda Ekholm. Inom två timmar spelar hon mot och med Georgina Pota. Först i singelns åttondel, sedan i dubbelkvarten.

I samband med World Table Tennis Day har vi genomfört en fototävling som avgjordes av er röst! Segrande bild kom från Boo KFUM IA - stort grattis!

Snygg i Vegas

(2018-04-10 14:14)
För alla svenska veteraner som ska till Las Vegas (och er andra också) och spela Veteran-VM i sommar finns det nu en ny snygg kollektion att beställa om så önskas.

Rudalens Nyårstrofé 2018!

Nyårstrofén 2018 1