Nyheter från SF

På torsdagen blir det full fart på singelspelet i Safirs Sweden Junior & Cadet Open. Men allra först en dubbelsemi med Ellen Holmsten/Stina Källberg. Bär det mot kvällsfinal?

På torsdagen inleds Team World Cup med Sverige som ett av tolv herrlag. Tyvärr måste Mattias Karlsson avstå Londonresan på grund av en stukad fot. Ersättare: Elias Ranefur.

Dags igen för Safirs Swedish Junior & Cadet Open, som funnits med på den världsomfattande touren i 16 år. Onsdag och torsdag deltar 122 herrjuniorer och 91 damjuniorer.

Fyra svenska kadetter deltar i årets andra tävling inom ITTF World Junior Tour i Hodonin, Tjeckien. Theo Abrahamsson, Max Hedbom och systrarna Muskantor började med lagdelen.

Idag (15 februari) lanseras delar av Svenska Bordtennisförbundets Historikgrupps arbete. En arbetsgrupp som arbetar för att ta vara på det rika arv svensk bordtennis har skapat över åren ger ger oss nu ett bildarkiv och ett videotek.

Vägen till Ungdoms-OS i Buenos Aires är snårig. När Stina Källberg deltog i andra europeiska kvalet i tjeckiska Hodonin föll hon först i första rundan, därefter i andra.

Vi älskar bordtennis!

(2018-02-14 12:42)
Idag är det kärlekens dag vilket vi självklart passar på att uppmärksamma lite extra. För kärlek handlar ju inte bara om relationen till en annan människa – eller hur?

På Trippus Awards (8/2) tilldelades Svenska Bordtennisförbundet och Destination Halmstad priset som årets Innovatör för paketeringen av bokningar, ackreditering och biljettförsäljning till VM i bordtennis Halmstad.

Borussia Düsseldorf med Kristian Karlsson och Anton Källberg blev på fredagskvällen klart för semifinalspel i Champions League trots 2–3 i returen mot UMMC Jekaterinburg.

Vi vill nu ta tillfället i akt och hälsa er varmt välkomna till Halmstad Arena den 29 april – 6 maj 2018. Nedan hittar du viktig information inför årets stora Pingishändelse.

Spännande landslagstider

(2018-02-08 15:47)
Senaste tiden har varit väldigt aktiv för landslaget, vilket som sig bör i stundande VM-tider. Matilda Ekholm fyra på Europa Top-16, Jon Persson kvalar sig in i VM-truppen och Kristian Karlsson rankad nummer 19 i världen.

Driftstörning på hemsida

(2018-02-08 10:28)
I samband med systemuppdatering 7 februari har IdrottOnline en driftstörning vilket påverkar åtkomst på hemsida.

Påminnelse: Tänk på att sista dagen för att ansöka om stipendium för unga ledare närmar sig. Ansök senast 1 mars 2018.

Dimitrij Ovtcharov igen i Europa Top 16? Efter tre raka segrar gick han till final även det fjärde året. Då sprack raden mot den andre tysken. Fyra raka för Timo Boll.

Det blev 4–0 igen. Men, tyvärr, inte för Matilda Ekholm utan för Bernadette Szocs som vann Europa Top 16-semifinalen i Montreux med 11–7, 11–9, 11–9, 11–9.

Ange Rudalens föreningskod så hjälper du vår förening varje gång du spelar på idrottens bingo.

Föreningskod: R20

Rudalens Nyårstrofé 2018!