Hantering av personuppgifter (GDPR)

Här samlar föreningen information om hantering av personuppgifter, i enlighet med dataskyddsförordningen (GDPR).

Rudalen IF:s styrelse är personuppgiftsansvarig. Har du frågor kan du maila föreningen på This is a mailto link.

Vi sparar personuppgifter för att kunna hantera ditt medlemskap och ge dig bra tränings- och tävlingsförutsättningar. När du inte längre är medlem kommer vi att radera dina kontaktuppgifter.

I samband med att du blir medlem i Rudalens IF ger du ditt medgivande till att vi hanterar dina personuppgifter. Hur personuppgifter ska hanteras på ett tryggt och säkert sätt regleras i dataskyddsförordningen (GDPR).

Vi har kompletterat medlemsvillkoren med en integritetspolicy. Den beskriver mer utförligt hur och varför vi sparar dina personuppgifter samt vilka rättigheter du har. Vill du läsa integritetspolicyn så hittar du den här.

Uppdaterad: 23 MAJ 2021 21:31 Skribent: Elisabet Stadler

c/o Anders Hjälmered, Musikvägen 28, lgh 1302