Damlaget arrangerade

13 OKT 2017 08:20
Två lag var i hetluften när arrangemanget sköttes av Rudalen.
  • Skapad: 13 OKT 2017 08:20

Våra damlag var arrangörer helgen 23-24/9

Om vi inleder med lag A1 som har erfarenhet av denna serie från tidigare så hade hela laget en god helg. De inledde med att slå A2 med 6-0 och Dalen B med 6-2 på lördagen, under söndagen blev det förlust mot Åsa B som kommer från en högre serie, det var en bra match men tyvärr 1-6. Helgen avslutades med att slå Torslanda BTK med 6-4. För att summera helgen bra jobbat och ett bra utgångsläge inför det som komma skall.

För lag A2 är varje vunnet set och vunna matcher en framgång. Laget presterade mycket bra under helgen, det blev 0-6 mot A1 men fyra vunna set var riktigt bra. I den andra lördagsmatchen blev det 3-6 mot Falköping vilket var en kanonmatch. Under söndagen fortsatte laget att spela bra det blev 1-6 mot Torslanda och 0-6 mot Åsa men även denna dag goda prestationer.

Nästa damsammadrag är i Karlstad i november då Skoghall är arrangör.

Herrlagen inleder måndagen den 9/10 med hemmamatch mot Partille för A-laget och bortamatch mot Ifo för B-laget.

Skribent: Kalle Bodestig