Välkommen till Rudalen Cup 23-24 mars 2013

15 MAR 2013 19:28
Vi i Rudalens IF tackar för er anmälan och hälsar samtliga spelare, ledare och anhöriga hjärtligt välkomna till det klassiska Ex-huset på Heden och Rudalen Cup.

Vår tävling har lockat 121spelare från 21 föreningar som tillsammans skall spela 472 matcher.

En nyhet i år är att samtliga segrare erbjuds gratis deltagande i aktuell klass vid Rudalen Cup 2014 för att kunna försvara sin titel.
  • Skapad: 15 MAR 2013 19:28

All tävlingsinformation Rudalen Cup 23-24 mars 2013

Efteranmälningar

Det finns platser kvar lördagen den 23 mars. Anmäl dig till tävlingsledare Anders Hjälmered, se kontaktuppgifter nedan.

Sanktion:

Tävlingen är sanktionerad som nationell C-tävling dvs. att i poolspelet dömer spelarna själva. Arrangören står för domare i slutspelen samt i poolspelen för 9 och 10-åringar.

Strukna pooler

Vi har tyvärr tvingats stryka F9, F 11, F 13, F 15 och DJ 20 på lördagen samt DS 2 och DJ 17 på söndagen. Glädjande kan vi erbjuda poolspel i samtliga klasser.

Material:

Vi spelar på 10 Stigabord med *** vita Stigabollar.

Närvaroanmälan:

I samtliga klasser gäller att spelarna skall anmäla sig senast 30 minuter före klassens starttid.

Cafeteria:

Vi har en cafeteria bredvid resultattavlan där vi säljer kaffe, mackor, varm korv, hembakt mm.

Resultat:

Under tävlingens gång kommer resultaten att anslås. När tävlingen är klar kommer alla resultatatt finnas på vår hemsida www.rudalensif.se samt mailas ut till deltagande föreningar.

Seedning mm:

Seedningen kommer att göras när anmälningen är klar. Seedningen kommer att baseras på den aktuella datarankingen. Vid lika poäng kommer det att ske en lottning.

Timeout/coaching:

Det är tillåtet att coacha mellan seten (högst 1 minut) samt att ta timeout.

Tävlingsorganisation:

• Tävlingsledare: Anders Hjälmered 0736-656233