Foto: Gunilla Johnander Parlenvi Rani Mudit från Indien vinnare av P14, här tillsammans med världmästare Peter Karlsson som delade ut priset

Program och resultat Rudalen cup 2014

13 MAR 2014 17:25
Rudalen cup den 22-23 mars 2014 är genomförd! Stort och hjärtligt tack till samtliga spelare, ledare och anhöriga som bidragit till en bra tävling på Dunrosshallen på Kviberg. Vår tävling lockade 153 anmälda spelare från 33 föreningar som tillsammans
  • Skapad: 13 MAR 2014 17:25

• Observera att även Propagandatouren deltävling 5 spelas 21-23 mars i Dunrosshallen, Kviberg, se info och resultat på gbtk:s sida.

Sanktion

Tävlingen är sanktionerad som nationell B/C-tävling. Arrangören står för domare i alla ungdomsklasser samt i de flesta seniorklasserna

Strukna klasser

Vi har tyvärr tvingats stryka F 9, DS 3 och DJ 20 på lördagen. Spelare har flyttats till annan klass.

Vi spelar på 12 Stigabord med *** vita Stigabollar.

Närvaroanmälan

I samtliga klasser gäller att spelarna skall anmäla sig senast 30 minuter före klassens starttid.

Cafeteria

Vi har en cafeteria bredvid resultattavlan där vi säljer kaffe, mackor, hembakt mm.

Resultat

Under tävlingens gång kommer resultaten att anslås.När tävlingen är klar kommer alla resultat även att mailas ut till deltagande föreningar.

Seedning mm

Seedningen kommer att baseras på den aktuella datarankingen.

Timeout/coaching

Det är tillåtet att coacha mellan seten samt att ta timeout.

Tävlingsorganisation

Tävlingsledare:

Anders Hjälmered 0736-656233, This is a mailto link

Sekretariat:

Jan Skärberg 0768-396697

Magnus Parlenvi 0700-926232

Överdomare:

Susanne och Anders Johansson

Segrare gratis spel Rudalen Cup 2015

Samtliga segrare erbjuds gratis deltagande i aktuell klass vid nästa säsongs Rudalen Cup för att kunna försvara sin titel.

Propagandatouren

I samband med tävlingen kommer GBTF:s Propagandatour 21-23 mars att arrangeras i enlighet med deras utskick.

Som spelare kan du delta i båda tävlingarna.

Skribent: Gunilla Johnander Parlenvi