Detta händer i oktober

13 OKT 2017 07:55
Seriepremiär i början månaden följs upp av European Parayouth i Genoa, Italien.
  • Uppdaterad: 12 SEP 2018 23:11

Seriepremiär
Nu i helgen 7-8 oktober var det äntligen dags för årets seriepremiär för våra 10 ungdomslag. På lördagen var det första tävlingen för många av spelarna, detta gav lite nervositet men det blev många goda prestationer. Jag vill ge alla som deltog såväl lördag som söndag klart godkänt för spelet och det är bara att jobba vidare inför det kommande sammandraget 28-29/10.

European Parayouth 9-15/10 i Genoa, Italien
Den kommande veckan är det dags för European Parayouth, av de tio uttagna svenskarna är det sex spelare av våra Göteborgare. Cajsa Stadler och Anja Händén kommer att spela tillsammans i lagtävlingen samt klass 6 för Cajsa och klass 10 för Anja. Jonas Hansson och Axel Jensen Wallin kommer att spela lag tillsammans samt singel i klass 8. Anton Grankvist och Albin Hedlund kommer att spela lag ihop samt i klass 8 för Anton samt i klass 9 för Albin.

Mer om tävlingen finns att läsa på www.epyg2017.com/EN/sport/7/Tabletennis.html

Handikapptävling – torsdag 26/10
Denna dag är det dags för årets första handikapptävling. Alla är välkomna såväl spelare som syskon, kompisar och föräldrar. Det är anmälan senast 17.15, tävlingen startar 17.30. Föreningens årsmöte går vidare runt 18.00. Tävlingen är sannolikt slut mellan 19.30-20, lite beroende på antalet deltagare.

Skribent: Kalle Bodestig