INSTÄLLD avslutning + förlängt juluppehåll p g a Corona

20 DEC 2020 08:21
  • Uppdaterad: 20 DEC 2020 08:21

Med anledning av Folkhälsomyndighetens nya rekommendationer är Rudalens IF:s verksamhet inställd fr o m 2020-12-19 och tillsvidare, men som kortast till 2021-01-24 (förutsatt att det inte kommer ytterligare nya besked innan dess). Det innebär tyvärr också att den planerade terminsavslutningen på måndag 21/12 inte kan genomföras. Mer information finns på hemsidan under CORONA-INFORMATION

Det innebär att vi tar längre ett jullov, men vi uppmuntrar er att hålla igång med utomhusträning och "hemma"-träning under tiden. Vill du ha tips på övningar kring kondition, styrka och rörlighet så finns det en mängd appar att ladda ner kostnadsfritt, t ex FMTK:s (Försvarsmaktens träningsklubb) som erbjuder nivåanpassade träningspass som inte kräver en massa träningsutrustning.

Vi önskar er ett skönt juluppehåll med mycket frisk luft och vila och ser fram emot en fortsatt aktiv säsong så snart situationen tillåter!

Var rädda om er och varandra!

God Jul och Gott Nytt År

önskar