Hoppa till sidans innehåll

Lite mer om våra spelares prestationer!

15 OKT 2017 11:24
Här kommer lite med utförligt hur varje spelare presterat i helgen. Sedan kan vi även nämna att Moa vann tävling på hemmaplan för flickor 14 i Mölndal.
  • Skapad: 15 OKT 2017 11:24

Inleder med en länk: 
https://www.parasport.nu/Nyheter/nyheterfranforbundet/silvertillpingistjejernakannsbra

 Nu över till några rader om hur spelarna har presterat. Vi börjar med våra damer. 

Cajsa som är 6:a spelade i klass 6-8 vilket gör att det blir tufft mot de rörligare spelarna. Hon vann mot Emilia Constantin, Rumänien som är klass 8 vilket är strålande. I de andra matcherna blev det en setseger mot vinnande Elena Elli, Italien som är nummer 14 i Världen för seniorer i klass 8. Mot norska 7:an Nora Korneliussen (17:e i Världen) blev det inga vunna set, här kan vi säga att Nora i förra veckan spelade stora EM. Detta gav ett BRONS
Anja som är 10:a vann mot Anja Laus, Kroatien med 3-0 och fick därefter stryk mot Tepelea från Rumänien som är topp 10 i Världen. I semifinalen mötte Anja turkiskan Merve Demir även hon topp 10 i världen i denna match vann Anja första set men sedan blev det tyvärr förlust. BRONS även här. 

Tillsammans vann Cajsa och Anja ett SILVER i dubbel där de i finalen tog set på rumänska vinnarna Tepelea/Vulturar som båda är 10:or 

I lagtävlingen för Cajsa och Anja i klass 6-10 blir det spel mot Rumänien samt två kombinerade lag Italien/Rumänien och Norge/Danmark. Idag har tjejerna vunnit med 2-0 mot Italien/Rumänien 

Nu över till våra pojkar:
Axel inledde med att besegra topprankade Fredrik Johansen från Norge efter ett stort underläge. Axel förlorade sedan i semifinalen mot norske Pablo Jacobsen men ett BRONS är bra.
Jonas från Linné vann sin grupp på ett bra sätt men han stöp i kvart
en mot Fredrik Johansen, Norge. Anton vann ett set i poolen i sin första tävling vilket är klart godkänt.
Albin hamnade i den tuffa klass 10 och fick spela mot Radovic från Montenegro som är topp 10 i världen vilket är en mycket tuff motståndare.
I dubbelspelet för klass 6-10 presterade Axel och Jonas på ett mycket bra sätt med segrar mot såväl duktiga åttor från Norge samt tior från Italien vilket gav BRONS. Anton och Albin vann första omgången. 

I lagtävlingen i klass 8-10 kommer Axel och Jonas att möta Norge 1 samt det kombinerade laget Kroatien/Rumänien. Albin och Anton kommer att möta Norge 2 och Danmark. Idag har Axel/Jonas slagit de duktiga norrmännen Pablo och Steffen med 2-0. Albin och Anton fick tyvärr stryk med 2-1 mot sina norska pojkar. 

För de övriga svenskarna:
I singelklassen för rullstolar blev det två BRONS till Philip Brooks och David Olsson båda från Malmö, i klass 7 gick Noah Olsson från Frej (Växjö) till kvarten medan det inte blev något slutspel för Sam Gustafsson från Söderhamn

/Anders

Skribent: Kalle Bodestig
Epost: Adressen Gömd

 

 

Spela bingo
och stötta Rudalens If
Bli medlem på idrottensbingo.se
Du får 50kr som välkomstbonus!
 
Kom igång

 

https://www.idrottensbingo.se/

 

 

 

 

 

Postadress:
Rudalens IF - Bordtennis
Elisabet Stadler, Bergshamravägen 13
43360 Sävedalen

Kontakt:
Tel: 0722466515
E-post: This is a mailto link

Se all info