Rapport från helgens tävlingar 29/2-1/3 2020

02 MAR 2020 22:19
  • Uppdaterad: 02 MAR 2020 22:19

Rapport från Lekstorps vårpool

Klubben representerades av Leo, Samuel, Tore, Thomas och Alice.

Alla fem vann matcher under helgen, vilket är väldigt bra sett till det lilla antal tävlingar som de har deltagit på innan!

I slutändan blev det två pallplatser, med Samuel som tvåa i 700 poäng och Thomas på tredje plats i 400 poäng.

Alla har under helgen samlat på sig nyttiga erfarenheter till såväl kommande träningar som tävlingar!

Snyggt jobbat!

Bilder från Lekstorps Vårpool återfinns på föreningens Instagram och Facebook.

Rapport från Senior-SM Para

Cajsa spelade i klassen stående S6-10 damer, vilket innebär att alla stående damer oavsett skada möter varandra. Cajsa gör fyra riktigt bra matcher och blir trea i klassen, vilket är en kanonprestation.

Helgens matcher medför också ett avancemang på rankinglistan, vilket resulterar i en första plats på Sverigelistan i klass S6 damer! GRATTIS!

Nu blir det nya tag i träningshallen för att bygga vidare inför junior-SM i maj!

Skribent: Anders Hjälmered