Rudalens nyårstrofé 2016

14 NOV 2015 10:30
Tack till alla spelare som deltagit i Nyårstrofén 2-3 januari i Dunrosshallen på Kviberg. Stort tack till Rudalens spelare i alla åldrar, föräldrar och syskon som hjälpt till med arrangemanget. Läs resultaten här
  • Uppdaterad: 12 SEP 2018 23:11

Rudalens IF bjuder in till Rudalens Nyårstrofé 2016

Program

Tack för din anmälan! Rudalens IF hälsar samtliga spelare, ledare och anhöriga hjärtligt välkomna till det Dunrosshallen på Kviberg och Rudalens Nyårstrofé. Vår tävling har lockat 170 spelare från 40 föreningar som tillsammans skall spela ett stort antal trevliga och underhållande matcher.

Sanktion:

Tävlingen är sanktionerad som nationell B-tävling. Vi har tyvärr tvingats stryka DS 3 och F 15 på lördagen.

Material:

Vi spelar på 12 Stigabord med *** vita plastbollar

Närvaroanmälan:

I samtliga singelklasser gäller att spelarna skall anmäla sig senast 30 minuter före klassens starttid. För lagspelet gäller det att senast 10 minuter före varje match annonsera vem som börjar spela i laget.

Cafeteria:

Vi har en cafeteria bredvid resultattavlan där vi säljer kaffe, mackor, hembakt mm.

Resultat:

Under tävlingens gång kommer resultaten att anslås. När tävlingen är klar kommer alla resultat att finnas på vår hemsida www.rudalensif.se samt mailas ut till deltagande föreningar.

Seedning mm:

Seedningen kommer att baseras på den aktuella datarankingen. Som vi skrev i vår inbjudan till tävlingen tillämpas seedning i seniorklasser samt i ungdomsklasser från 12 år och uppåt

Timeout/coaching:

Det är tillåtet att coacha mellan seten samt att ta timeout.

Lagtävlingen:

Lagtävlingen går vidare där varje lagmatch består av två singlar samt avslutande dubbel. Senast 10 minuter före matchstart skall sekretariatet meddelas vem som spelar den första singeln. Matchen bryts när något av lagen vunnit båda singlarna. Samtliga matcher är bords- och tidssatta i lottningen.

Tävlingsorganisation:

• Tävlingsledare: Anders Hjälmered 0736-65623,
  • Sekretariat: Albin Hedlund 0734-292743
  • Överdomare: Utses av Göteborgs Bordtennsiförbund

Övrig information:

Samtliga segrare erbjuds gratis deltagande i aktuell klass vi nästa säsongs Rudalens Nyårstrofè för att kunna försvara sin titel.

Tävlingen är fullsatt på lördagen vilket är mycket glädjande, det finns platser kvar på söndagen. Vid intresse kontakta tävlingsledaren. Du kan sätta upp dig på väntelista på lördagens klasser och vänta på återbud.

RUDALENS IF och våra tävlingssponsorer

Joma