Så påverkas Rudalens IF:s verksamhet av Coronautbrottet

15 MAR 2020 17:47
  • Uppdaterad: 15 MAR 2020 17:47

Senaste Corona-infon från föreningen hittar du här

-------------------------

Senast uppdaterad: 2020-03-20:

Styrelsen för Rudalens IF har, utifrån myndigheter och förbunds rekommendationer, beslutat att vidta följande åtgärder för att bistå samhället i att begränsa smittspridningen av Corona/Covid-19:

• ALLA med sjukdomssymtom (även lindriga, se vidare Folkhalsomyndigheten.se nedan) håller sig hemma från träning och tävling. Myndigheterna rekommenderar två dagars symptomfrihet innan man återkommer.
  • God handhygien innan träning/tävling (tvätta noga med tvål och vatten)
  • Den planerade klubbresan till Oden Cup ställs in
  • GBTF har, med hänsyn till många äldre deltagare, beslutat att avsluta alla distriktsserier för seniorer. Tabellerna fryses som de ser ut i dagsläget.
  • Ungdomsserien genomförs som planerat 21-22/3, men med vissa försiktighetsåtgärder kopplat till hygien, hälsning, prisutdelning, fika och åskådare som tillhör riskgrupper.
  • Pensionärsgruppen har beslutat att pausa sin träning tillsvidare

OBS! att nya beslut kan komma med kort varsel beroende på hur utvecklingen blir och vilka nya rekomendationer som ges. Vi ber er därför att noga följa utvecklingen i allmänhet liksom informationen på Rudalens IF:s hemsida.

Du kan själv söka mer information om pandemin och hur den påverkar idrotten och bordtennisen här:

Folkhälsomyndigheten om Corona

Riksidrottsförbundet om Corona

SBTF om Corona

GBTF om Corona och ungdomsserien 21-22 mars

ITTF om Corona (för internationella tävlingar)

Vi återkommer med uppdaterad  information så snart vi har gjort något nytt ställningstagande.

Styrelsen Rudalens IF

Skribent: Elisabet Stadler