Träningläger 21-23 augusti

28 JUN 2015 19:52
Boka in 21-23 augusti för träningsläger i Falköping! Sista anmälningsdag är 10 augusti. Ett samarrangemang mellan Rudalens IF, Torslanda BTK och Torslanda IK.
  • Uppdaterad: 12 SEP 2018 23:11

Träningslägret arrangeras för för medlemmar i Rudalens IF, Torslanda BTK och Torslanda IK. Alla åldrar är välkomna.

Boende: I sängar i Valhall (som ligger i anslutning till träningshallen). Det finns 40 sängplatser i förläggningen.

Kostnad: Självkostnadspris (exakta priset meddelas i anslutning till anmälan). I priset ingår: övernattningar i tältsäng i sovsal, frukost/lunch (lö/sö), kvällsmål (fr/lö), middag (lö) samt träning och bad ( 5-6 träningspass samt bad)

Uppbackning av föräldrar krävs för att lägret ska kunna genomföras för bland annat mathanteringen dvs inköp, tillagning och disk (det mesta av handlingen sköts på plats)

Anmälan och information

ANMÄLAN senast 10 augusti. Du som är allergiker/vegetarian meddela detta vid anmälan.

En dryg vecka före lägret kommer mer information med tider och utrustningslista att skickas ut per e-post.

Rudalen/övriga:

• Anders Hjälmered 0736-656233