Nyheter från SF

Imorgon startar kadettklasserna på Ungdoms-EM i Kroatien. Först ut är lagtävlingarna för pojkar och flickor. Tävlingen pågår 27/7-2/8.

I lördags avslutades UEM för juniorer och imorgon tisdag (27/7) börjar mästerskapet för kadetter. Vi låter förbundskapten Tobias Bergman sammanfatta juniortävlingen.

Imorgon fredag är det näst sista dagen på UEM för juniorer. Det är nu det börjar dra ihop sig om vem och vilka som som kan få beträda prispallen och klä sig i medalj. Sidan uppdateras löpande med resultat under fredagen.

SBTF informerar hur rapportering från OS kommer att ske under via Svenska Bordtennisförbundet.

Torsdagens matcher på UEM bjuder på individuella matcher i alla klasser och minst 13 stycken matcher med svenskdeltagande. Det här inlägget kommer att uppdateras löpande med resultat.

UEM: Individuella klasser

(2021-07-21 08:45)
Idag så spelas den sista placeringsmatchen för respektive lag på UEM och samtidigt drar de individuella klasserna igång. Denna sida uppdateras löpande med resultat

Idag är det dags för kvartsfinal och slutspelsmatcher på UEM. Herrjuniorerna kunde igår vinna en dramatisk åttondelsfinal mot Tjeckien och säkra avancemang, damjuniorerna får ta nya tag mot Norge idag. Inlägget uppdateras löpande.

Imorgon startar den trettonde deltävlingen av Pro Series och vi beger ås återigen till Blomsterbergshallen, Eslöv, för spel i dagarna tre. I denna upplaga möts vi av en stor variation av spelstilar, ett antal nya namn men också gamla bekanta.

UEM: Slutspel i lag

(2021-07-19 18:00)
Efter den långa dagen i hallen igår är det idag (19/7) dags för slutspel i lagtävlingen för herr- och damjuniorer. Ungern för damerna och Tjeckien för herrarna. Inlägget uppdateras löpande.

Idag (18/7) startade UEM för juniorer och det blev en intensiv dag. Både herrjuniorer och damjuniorer spelade tre lagmatcher vardera och i och med det spelade de färdigt gruppspelet i lagtävlingen.

UEM startar med juniorer

(2021-07-17 18:00)
UEM spelas detta år uppdelat över två veckor där första veckan är med juniorer och den andra veckan med kadetter. 18 juli till 2 augusti spelas tävlingen i kroatiska Varazdin

18 juli till 2 augusti är det dags för Ungdoms-EM i kroatiska Varazdin. Sverige skickar en trupp bestående av 15 spelare men det på förhand största guldhoppet, Truls Möregårdh, lämnar nu återbud.

Idag startar den tolfte upplagan av Pro Series och vi beger oss precis som förra veckan till Eslöv och Blomsterbergshallen för att se herrarna göra upp. 6-8 juli spelas tävlingen.

Med anledning av att flera mästerskap, Riks-10:an och Pingisiaden har skjutits upp samt att Sweden Tour går igång med två deltävlingar så står vi inför en tävlingstät start av den nya säsongen 2021-2022.

Svenska Bordtennisförbundet har tecknat ett avtal med det indiska tech-bolaget Stupa Sports Analytics som använder AI-teknik (artificiell intelligens) för att analysera bordtennismatcher för att på så vis hjälpa spelare och tränare att utvecklas.

E-post: kontakt@rudalensif.s...